Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Możesz być tego pewien, szczęśliwej podróży i szczęśliwego powrotu Cercio.
Co do innych spółek, to macie rację nie będę się wypowiadał i to z prostego powodu, nie to, że bym nie chciał, ale na poważną analizę trzeba czasu i to dużo czasu a mówienie o spółce o której nie wiem tak naprawdę nic to jak wróżenie z fusów.
Pół nocy robiłem analizę Netii i jej przypuszczalnych poziomów wsparcia, a i tak dopiero rano obliczałem czas jaki zajmie korekta. To naprawdę jest kupa roboty, chociaż muszę przyznać fascynującej.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
Myślę jednak, że korekta będzie zdecydowanie głębsza niż to wam się zdaje, a przede wszystkim dłuższa w czasie