Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Krause ubiera was w swoje śmieciowe ubranka i nawet nie daje szans na jakiekolwiek odbicie. Poprzez media robią wam pranie mózgu do tego stopnia że za te śmieci jesteście w stanie zapłacić własne pieniądze. Koniec będzie taki jak Universalu prowadzonego przez oficera SB (NKWD). Spólki Czarneckiego powstałe również we współpracy z NKWD nie są tak groźne dla niedoświadczonych graczy. Podobnie BIG BANK Aleksjeja Kwaśniewskiego Stolzmanna - (Millenium) też da się coś zarobić.
Ja zarobiłem na Groclinie, Millenium, Jutrzence, Abrapolu, ACE, Asbis, Ambra, Hutmen - tam oficerów NKWD i ich dzieci jest mam nadzieję mniej albo sa bardziej ludzcy dla inwestorów. nie robia dla wybrańców emisji za 10 groszy przy kursie killa razy wyższym itp.