~Staszek

Krause ubiera was w swoje śmieciowe ubranka i nawet nie daje szans na jakiekolwiek odbicie. Poprzez media robią wam pranie mózgu do tego stopnia że za te śmieci jesteście w stanie zapłacić własne pieniądze. Koniec będzie taki jak Universalu prowadzonego przez oficera SB (NKWD). Spólki Czarneckiego powstałe również we współpracy z NKWD nie są tak groźne dla niedoświadczonych graczy. Podobnie BIG BANK Aleksjeja Kwaśniewskiego Stolzmanna - (Millenium) też da się coś zarobić.
Ja zarobiłem na Groclinie, Millenium, Jutrzence, Abrapolu, ACE, Asbis, Ambra, Hutmen - tam oficerów NKWD i ich dzieci jest mam nadzieję mniej albo sa bardziej ludzcy dla inwestorów. nie robia dla wybrańców emisji za 10 groszy przy kursie killa razy wyższym itp.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.