~emeryt

Można też w tej emisji zostawić 1 akcja =1 głos bo zero nie wiem czy moze byc ale bez problemu wystarczy ze przed nasza zgoda na ewentualna emisje Orlen złozy wniosek o wprowadzenie do obrotu na GPW / wcale nie musi ich sprzedawac / akcji uprzywilejowanych ktore juz posiada 2 glosy 1 akcja a wtedy uprzywilejowanie tych akcji wygasa i maja one 1 glos ...Mozliwosci rozminowania i kompromisowego rozwiazania sporu jest wiele ale jednak brak dobrej woli z drugiej strony ,a przykre jest to ze z drugiej strony jest prawnik ktory reprezentowal GG drobnych akcjonariuszt w ochronie iich praw i pokrzywdzenia przez Orlen a teraz sam to robi ...Wracajac do zaproszenia nawet po cenie ktora dał powinnien zrobic to znacznie wczesniej aby Ci najbardziej poszkodowani mogli skorzystac a tak z roznych powodow byli zmuszeni sprzedac te akcje na gieldzie wczesniej wiedzac nawet ze kurs nie odzwierciedla wartosci wewnetrznej spolki i jej perspektyw rozwoju a zarobili na tym tacy spekulanci jak ja ktorzy to skupili czy fundusz ktory to od nich skupywal ...oczywiscie bardzo duzo spolek dalo lepsze stopy zwrotu ale calt czas moje serce mówi że będą ponadprzecietne zyski choc rozum mowi ze serce bredzi..wiec czekam cierpliwie bo niezbadane sa wyroki niebios ..duzo zdrówka przedewszystkim dla wszystkich

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.