~bywalec

cmniej do odkupu będzie :)
a poważnie, zdziwiłem się co napisałeś w innym wątku, że "tylko (***) sprzedają papier"
*** to mam nadzieję Ci myślący i nie czekający na koniec Świata, bo ze 100 PLN nie zrobi się nagle 200 PLN:)
Jestesmy chyba tu czasowo podobnie na ACT,ale giełda nie śpi i ostatnie lata dawały 1000 możliwości i nadal dają, żeby łapać inne walory, grane przez rynek. Do ACT zawsze można i można było wrócić jeśli na celowniku jest ATH po układzie.A czy ileś tam % wzrosty w tym roku się należy to zależy od akcjonariuszy :)
W każdym z 4 skupów brałem udział w całości i nie żaluję, coś "tam" mi zostało jeszcze...

ps nadal nie rozumiem czemu mamy gonić czy porównywać się do Asbisu ? Tam 4x więcej akcji, inna skala biznesu, bardziej monotematyczny (flagowomasowy) ,przyznam, że mają rozmach bo cypryjski styl, ale im nie zazdroszczę. Jak komuś brakuje takiego rozmachu to śmiało po akcje czy ich czy AB :)
Dobrego weekendu i czekajmy kolejne wyzwania

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.