Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
~NN : Niewiadów kupowałem w przedziale 15-16 zł. Po szczytach w okolicach 21 zł jak zaczął spadać to sprzedałem po 19. Ponowne akcje zakupiłem w okolicach 15. Jak zjechało w okolice 11 a chyba nawet niżej no to wisiałem na haku. Potem zaczęło to wszystko pomalutku odbijać ale zima była smętna. Na razie trzeba się uzbroić w cierpliwość bo na pewno będzie bujać ale obstawiam że od drugiej połowy roku i potem w 27 kierunek jest tylko jeden.