Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Skąd wiesz że zainteresowanie jest takie duże? Putin wsadził cię w kąt. Ja, Putin i wielu innych użytkowników tego forum nie raz zwracaliśmy uwagę że ty często dysponujesz informacjami będącymi poza ogólnym obiegiem. Inwestor z Kanady?? A co do realnego zainteresowania – ja byłem osobiście na targach w Warszawie o czym zresztą tu kiedyś wspominałem. Kręciłem się około 2 h dookoła stanowiska tej firmy. Nie było dosłownie nikogo. Ani nikogo z gości ani nawet dwóch młodych chłopaczków którzy wstawiają często rolki na Facebooku tej spółki, siedzieli gdzieś za jakąś kotarką i jedli zupkę chińską. Nie widziałem tam zbyt wielkiego zainteresowania.