Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2026-02-22 o godz. 12:09 ~zoska napisał(a):
> Cytujesz w tym wątku , coś , czego ja na moim wątku z 2026-02-21 godz.12.12- nie pisałam , a tylko zacytowałam kogoś innego !
> Przeczytaj raz jeszcze , ale już z okularami na nosie !
>
> Jeśli Cię stać na to , to oczekuję przeprosin !
>
---------------
I co z tego? Czepiasz się już ostatniej drzazgi, bo deski brak. W swoim wątku ~zoska [89.64.25.*] 2026-02-22 10:07 zacytowałaś właśnie mnie "więc jakieś pieniądze są i wystarczą na pokrycie kosztów" - co ci się nie spodobało i tak skomentowałaś:
"Podobno jesteś akcjonariuszem , a jakbyś stał po drugiej stronie. Czy to nie dziwne?"
No więc w poście Smerf [198.44.142.*] 2026-02-22 10:34 odpaliłem Ci o pisaniu na kolanie i radą, żebyś się czymś wspomagała przedtem, zanim zaczniesz ze mną polemizować.
ps: Zośka, naprawdę dyskusja o pi..rdołach mnie bardziej męczy, niż o czymś poważnym. Weź pod uwagę, że przelewanie z pustego w próżne nic nie daje.