Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zachęcam swojego brata do zakupu MDG od roku, od ceny 26 zł. W czwartek gdy kurs leciał spotkałem się z nim. Na samo wspomnienie o MDG śmiał się, że to jakiś badziew, leci na pysk i co ja mu poleciłem, że się nie znam. Wywnioskujcie sobie jakie jest nastawienie tzw. ulicy do tej spółki. W piątek kurs wzrósł, ale bardzo wielu jest już za burtą. Tu jest potrzebne pozytywne info, ze dwie sesje po +7% i od razu zmieni się nastawienie.