Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No więc tak się zastanawiam dlaczego tu taki hura optymizm wsród kilku piszących tutaj ...? Boryszew nie jest i nie będzie w koszyku firm zbrojeniowych gdyż nie taka jest jego struktura.. Potencjał wzrostu nawet po uruchomieniu produkcji dronow też nie należy do najwyższych ze względu na ilość akcji i kapitalizację.. Przy dobrych lotach może uda się tu ugrać kilkadziesiąt procent oczywiście z niższego pułapu .. Zobaczymy jak to się tu potoczy Jest kilka spółek z potencjałem o wiele wiele większym gdzie i kapitalizacja i ilość akcji zdecydowanie mniejsza.. Gdybym miał się pokusić o typy to mnie więcej widzę to tak: Czarny koń hossy zbrojeniowej Zremb z potencjałem kilkuset procent Później Lubawa co najmniej 100 a nawet może być 150 procent Wykpiony..tu Protektor z potencjałem 200 procent Niewiadów też ok 100 procent Arlen tu może być niespodzianka Są też spółki technologiczne związane z obronnością No i Boryszew jak się wszystko wyjaśni i podadzą do wiadomości liczby tu max 100 procent nic więcej i to w piku .. Sprawdzimy moje prognozy za pół roku choć przy Zarembie i Lubawie czas ten będzie krótszy.. To wszystko pokazuje że Boryszew nie będzie tym złotym grałem zbrojeniowej hossy owszem da zarobić ale nie tak jak tu piszą że odpal odjazd peron itd..