Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2026-02-19 o godz. 16:14 ~Wan napisał(a):
> steve2 - może masz rację - nigdy tego nie twierdziłem. Wg mnie 6 z przodu nie zobaczymy, a pisałem dużo wcześniej że nie zejdziemy poniżej 8. Dziś czerwień zagościła, ale obserwuję co dzieje się odnośnie Iranu - dziś przywódczy apelowali o wstrzymywanie się z wyjazdem do tego państwa i o szybkim wyjeździe. USA zgromadziła tam bardzo duże ilości sił - a teraz tam odbywają się duże manewry Iranu, Rosji i Chin. Myślę że Rosja i Chiny nie zaangarzują się w konflikt, ale operacja wojskowa stanów może przełożyć się na notowania Lubawy.
Witajcie
Też zacząłem zastanawiać się co będzie jak zaatakują Iran , jak wszyscy domniemamy giełdy zaleja czerwień dlatego do ataku może dojść po sesji przed dniem wolnym żeby nieco wygładzić reakcję rynków która i tak będzie , myślę że i my nie obronimy się na Lubce przed ewentualnymi spadkami , ale to tylko takie moje trzy grosze. Pozdrawiam