Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pisałem kiedyś, że mam jakoś od późnej jesieni, ale to nie znaczy, ze trzeba zaklinać rzeczywistość i nie widzieć minusów i niezgodności w komunikacji. Generalnie nie wchodzę w tego typu spółki, ale na fali ,,zachwytu'' zbrojeniówką kupiłem trochę na zasadzie trafię i pójdzie, to pójdzie mocno, będzie trochę kasy więcej. Jak widać na razie nic z tego, plus mnie nie zadowala.
Kupiłem trochę na zasadzie fali, a więc nie przeglądałem dokładnie danych i wiarygodności tej spółki, jednak jak zawsze, sprawdza się zasada: najpierw prześwietl, później kupuj, nie kieruj się modą/emocjami.
Generalnie jestem do przodu, ale liczyłem na więcej. Nie skreślam jej do końca, ale w niedługim czasie musi się wszystko to, co mówili sprawdzić lub większość tego. Na razie oceniam to w sferze bajek, o czym piszę, nie ściemniam głupot , jak niektórzy, bo takich oszołomów nie cierpię - zero wiedzy, pewnie niewiele kasy, tylko nadzieje i ich chciejstwo.
Jeśli spółeczka się nie poprawi to sprzedam i o niej zapomnę. Proste rozwiązanie, bo tak się postępuje na giełdzie, a nie zaklina w nieskończoność rzeczywistość i nie dostrzega sprzeczności w realizacji zapowiedzi/spełnianiu obietnic, etc. Również strategia musi być spójna, np. zawierane umowy, ich spójność, cel,i potencjalny z nich rezultat, oceń to sam...Ja tego na razie nie widzę, no ale może się pozytywnie rozczaruje, np.na targach, itd. Pożyjemy, zobaczymy.