Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
1.Wskazałem ci poziomy cenowe na których było RYVU dwa tygodnie temu, dwa miesiące temu i rok temu. To był plus minus ten poziom cenowy co obecnie. Ten co obecnie oznacza że ani nie rośnie ani nie spada. Tym czasem według ciebie spada. Wartości odczytałem z wykresu, więc to nie jest moja subiektywna opinia, w fakt. 2. Co chciałbyś usłyszeć o partneringu? Prezes poinformował że prowadzone są rozmowy i jest duże zainteresowanie projektem, dodatkowo FDA zaakceptowało dawkę. Partnering na horyzoncie, pozostaje czekać na wyniki tych rozmów. O czym ma cię teraz informować spółka, że wciąż prowadzi rozmowy? 3. Jeśli typujesz spadki na podstawie swoich odczuć i AT, to tutaj nie zamierzam się kłócić - wierzę ci w pełni. Ja niestety jestem z tych którzy nie odczuwają mrowienia przed spadkami oraz swędzenia moszny na wzrosty.