Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie bawcie sie na DT a kurs ruszy fajnie w góre.Wyszliśmy z "trójkąta"górą i przebilismy ważny opór na 9,32 zł. Teraz droga otwarta spokojnie na 20zł i wyżej. Najwazniejsze by nie wywalac akcji i zachowac spokój podczas lekkich korekt.Każda korekta na naszym rynku nam sprzyja, gdyż kurs Euro nam wzrsta,waluta rekompensuje kurs. Zachować teraz spokój i nie wywalać akcji !!!
Co do "jack",to go przepraszam jeśli go uraziłem (tak wynikało z jego postu). Przepraszam kolegę i zapewniam,że nie miałem zamiaru go urazic ani umniejszyć poziomu wiedzy.
Jesli czyta,mam nadzieje że przyjmie przeprosiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akcjonariat sie wymienił na Warimpexie,dowodem sa obroty i konsolidacja.Ładnie zebrali akcji podczas konsolidacji i nie po to kupowali od 8,50 zł mocno by wywalić akcje po 9 czy 10 zł. Zastanówcie się.Teraz kurs zalezy od nas samych i nie oddawajcie łatwo akcji po przebiciu i wyjściu z "trójkąta".
Za nim wywalisz akcje to się dobrze jeden z drugim zastanów czy warto. Będą spekulowac by wyrwac ile sie da.Poszedł z 5 zł na 8 zł,to pójdzie z 9 zł na 16zł itd.
Cena debiutu to 43 z ł,więc ma z czego rosnąc.Póki co,od debiutu non stop jest na minusie.Nie pozbywajcie sie walorku ,który wróci do ceny z debiutu.
Jestesmy dziś w ciekawym miejscu na spółce,więc nie zepsujmy tego po prosytu.
P.S. Pozdrawiam cały akcjonariat i przepraszam "jack"za uszczypliwośc!!!!