Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Może raport i 50 stron, ale czytanie ze zrozumieniem i wyciąganie wniosków z tego co się czyta też ważne. Nie zawsze to co na pierwszy look jest piękne będzie takie jak zerkniemy za chwilę. Ja wolę przeczytać cały raport i na chłodno go ocenić. Spółka rozwija się dynamicznie, zwiększa skalę swojej działalności. Jako, że płynność niewielka, a chętnych do handlu niewielu może być jutro ciekawie. Ja jestem tu na długi czas także ewentualne zniżki kursu będą okazją na zakup akcji.