Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W ogóle mnie nie męczą wręcz przeciwnie czekam spokojnie do wrzesnia na skup bo tylko skupy mnie interesuja Wy mnie meczycie , piszecie jakieś bzdury Ze kiedyś!!!- kazdy wie ze to kiddy's pojdzie w jedna czy w druga Nie po to kupowałem te akcje żeby psioczyć na Wieśka ze mi nie daje zarobić, To ze bylo kiedyś po 700 to nie ze Wiesiek to zrobil, bo niby z kad mial by wziąć takie siano żeby wywindować tak kurs a pozatym po co? Nie po to wieszal was na hakach żeby was z nich sciagac bez straty, jemu jakoś udział w spółce nie spada Martwi mnie jedynie to ze niedlugo wszyscy usrednia do tej stowki i trzeba bedzie skupy robic nizej