Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Szczerze powiedziawszy co mówi prezio to niech mówi, ale. 1. Jakby umowa z epic była skonstruowana ok to za pół roku rok gra mogła by trafić na steam i nie trzeba by było robić emisji, tylko cierpliwie czekam 2. Jak chcą pozyskać kasę żeby wykupić wyłączność epica to może i ok, ale jakby mieli kasę z ostatniej gry to po co robić emisję, czy cdpr robił emisję po cyberpunk? 3. Jakby kondycja spółki była ok to wzięli by kredyt trochę z kasy i epic można by wykupić. Podsumowując na chwilę obecną kondycja spółki wygląda w moich oczach kiepsko, bez epica już by nie mieli na lordsa2, teraz chcą wydymać epic i przy okazji nas. Jedyna pociechą jest to że w perspektywie wyśmienitej premiery i robienie kolejnych gierek może za rok lub dwa ta spółka odetchnie i bd zarabiała konkretne pieniądze za gry a nie wiecznie z emisji kredytów i dobroczyńców. Dlatego mam niesamowity mętlik w głowie, średnią mam poniżej 1,50zl ale nie mogę przetrawić informacji od 3zl jakie tu są, gdyby nie one to kurs myślę że po 4 zł by już latał. Co robić hej