~C64

Mam kilka mocnych dowodów na to, że umowa to tylko formalność. Niestety, zbyt dużo czasu poświęciłem by je wyszukać i tak je tutaj podać.. Mi jest na rękę, by większość drobnicy sprzedała już teraz. Strasz ich bankructwem dalej.
Postaraj się jednak lepiej, bo umowa z Sony to nie wstępne rozmowy a koszt jaki ponosi Sony od marca 2025 roku. O ile koszty finansowe to pryszcz dla Sony, to już zmarnowany czas by ich zabolał. Można w sieci wyszukać o umowie Sony z PCF ale poszukajcie czy sony od marca 2025 podpisała inną taką umowę z inną firmą. Ja nie znalazłem a sporo szukałem. Czas premier nowych konsol się zbliża i już teraz muszą umowy produkcyjne być zaklepane. Piszesz o bankructwie a PCF zatrudnia cały czas na niezapowiedziany projekt. Ciekawe, że ludzie z ponad 10 letnim stażem zwalniają się z gigantów i przechodzą do PCF by pracować nad jakimś projektem delta. I tak za dużo napisałem.
Pogadamy po ESPI jak będziemy zaczynać od zupełnie innych wycen PCF

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.