~black944

Zastanawiacie się, dlaczego tak bardzo umiłowałem RSI? Zaczęło się jeszcze w dzieciństwie, kiedy grałem w "Eurobiznes". Czytałem, drążyłem i oczywiście szybko zorientowałem się, że tradycyjne RSI, którym posługują się byle leszcze, to wskaźnik niezwykle ubogi. Ale... jeśli wyliczymy RSI w interwałach sekundowych, rzucimy na wykres oraz zaczniemy analizować zmienność... Wychodzą rzeczy, które nie śniły się filologom.

Moje analizy RSI trwają już ponad 30 lat i dorobiłem się tak wielopiętrowych algorytmów, że nie są ich w stanie zrozumieć komputery kwantowe. Kiedyś znajomi z pewnego laboratorium dla próby wrzucili cząstkę moich algorytmów do SI dla analizy. SI wykrzaczyła się w ciągu kilku sekund, nastąpiło zwarcie, a potem samozapłon. Musiałem im kupić kolejne laboratorium...

Zwykle nie ujawniam na forum niezwykle zaawansowanych obliczeń, które przeprowadzałem, żeby dojść do swych odkrywczych wniosków. Dawno zrozumiałem, że to nie na głowy prekariatu. To właśnie dlatego przedstawiam wam swoje wyliczenia w postaci prostych, często wręcz prymitywnych komunikatów. To dla waszego dobra, abyście nie przeciążali swych niewielkich móżdżków. Piszę po prostu: "nie każdy zdąży", "hmmm", RSI tyle czy tyle... Mimo że wiem dużo więcej.. Za każdym moim zdaniem kryje się głębia potężna jak otchłań kosmosu.

Pozdrawiam znad kieliszeczka 500-letniej whisky z rejonu Dumfries!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.