Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie ma nawet co komentować.
Jedno mnie tylko intryguje - kto to teraz zbiera po 3,2x? Słupki tedejota?
Doopa boli. Tzn straty na GEA u mnie nie będzie, ale i zysk jak się uwzględni okres czasu to taki symboliczny.
Opierali się rok sprzedaży za pół ceny, by nagle jak jeden mąż wszystko wywalić za ledwo 20% więcej. Sukces kur.a.
Zastanawiałem się te 2 dni i patrzę na to dziwne (?) posunięcie tak - wkrótce zwała na wszystkich rynkach i czas grubym wychodzić z napompowanego rynku. Ofe-rmy i inne tfi muszą mieć środki na kupienie napompowanych aktywów od swoich rzeczywistych "właścicieli" na górkach. Po to są - jeśli ktoś tego nie widzi, przed każdą zwałą to się tak dziwnie dzieje To mi się również zgrywa z napływem środków do fundów. Trwa ubieranie ulicy. Ulica zawsze wchodzi na kilka miesięcy przed urwaniem podłogi. Widziałem to już parę razy. Czy dobrze to widzę przekonam się najdalej w ciągu kilku miesięcy