Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kiedyś mówiono na to „Dziki Zachód”, później zaczęto używać nazwy USA, a dziś znów wielu osobom kojarzy się z bezprawiem i chaosem czyli Dzikim Zachodem. To państwo w oczach krytyków opiera się na nadużyciach, przestępczości oraz układach, które zamiast być nazywane patologią, funkcjonują pod szyldem polityki i biznesu. W tej chwili Polska stała się bezwolnym wykonawcą decyzji Zachodu. Realizujemy oczekiwania innych państw nawet wtedy, gdy uderza to w nasze własne interesy i osłabia kraj. Władze nie kierują się dobrem obywateli, a społeczeństwo stopniowo wpędzane jest w spiralę zadłużenia i ekonomicznej zależności. kiedy mówiłem, że USA są „Izraelem numer dwa”, a w rzeczywistości numerem jeden, nie była to metafora, lecz – dosłowny opis obecnej sytuacji politycznej 3 światowa się zbliża będą ludzie umierać za dolara już od 2022r sie to zaczeło covid ukraina a teraz iran itd Z przykrością to pisze ,ale z Polski już została tylko nazwa. Niestety z Niby prezydentem niewiadomo kogo (czyim ) na czele zarządza państwem na zlecenie najgorszych wrogów bo udających przyjaciół i z zachodniej graniczy i z pod znaku gwiazdy Dawida i tego w białym domu. Tak doprowadzają do kompletnego upadku państwowości.O która walczyli nasi rodacy w powstaniach i w czasie wojen .TRAGEDIA NARODOWA zeby byl koniec tych z piekla rodem zboczen , agend od zielonych po teczowe , afer , chaosu , wojen , cenzury - MUSI UPASC ZYM !!! - jak to jest ze ludzie tego nie widza i nie rozumieja tych zaleznosci !?!?!? Głosowałem na Nawrockiego pod presją wyboru "mniejszego zła" w obliczu wygranej Trzaskowskiego. Jednak POstawa prezydenta bardzo mnie rozczarowuje. Moje poparcie, w zw. tym miało charakter jednorazowy. Przestałem temu paranoicznemu rusofobowi ufać.