Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Sevenet ( na którego akcje naganiałem dwa lata temu ) okazał się Złotym Cielcem.
Fakt, ze kurs poleciał tam także 50% w dół ( ( sorry, było mi naprawdę wstyd za tak nietrafioną rekomendację ), ale to w tym momencie obsuwa wygląda jak nieistotna korekta.
Bo nie dość że SEV płacił sute dywidendy, to jeszcze obecnie kurs idzie na historyczne, niebotyczne wyżyny. po genialnych wynikach kwartalnych )
A BIZ robi w tej samej branży, ma te same produkty i nie potrafi wystękać zysku ?
Coś mi tu nie pasuje ?!
Nie widzę uzasadnienia dla takiej dysproporcji wyników.
SEV nie ma własnych produktów, sprzedaje dokładnie to samo co BIZ.
Więc na czym polega problem ?