Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Z całą pewnością należy interpretować wypowiedź autora z uwzględnieniem istotnego znaku interpunkcyjnego - przecinka lub kropki, oraz usuwając zbędną literę 'k' w słowie 'jak', co zapewne autor przeoczył z tylko sobie znanych powodów. Niestety spowodowało to niefortunną zmianę znaczenia treści, co stało się pożywką dla tzw. trolli.
Można założyć, że prawidłowa treść wiadomości powinna brzmieć:
Nie mam pojęcia. -- jako odpowiedź na pytanie zadane przez innego użytkownika forum.
ja wczoraj dobrałem kilkanaście tysięcy sztuk -- kolejne zdanie, niepowiązane bezpośrednio z poprzednim.
Pamiętajcie dzieci, język polski jest wymagający, zarówno podczas pisania, jak również podczas czytania, lecz nie powinno być to powodem do agresji.