~BabaOdPolskiego

Z całą pewnością należy interpretować wypowiedź autora z uwzględnieniem istotnego znaku interpunkcyjnego - przecinka lub kropki, oraz usuwając zbędną literę 'k' w słowie 'jak', co zapewne autor przeoczył z tylko sobie znanych powodów. Niestety spowodowało to niefortunną zmianę znaczenia treści, co stało się pożywką dla tzw. trolli.
Można założyć, że prawidłowa treść wiadomości powinna brzmieć:
Nie mam pojęcia. -- jako odpowiedź na pytanie zadane przez innego użytkownika forum.
ja wczoraj dobrałem kilkanaście tysięcy sztuk -- kolejne zdanie, niepowiązane bezpośrednio z poprzednim.

Pamiętajcie dzieci, język polski jest wymagający, zarówno podczas pisania, jak również podczas czytania, lecz nie powinno być to powodem do agresji.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.