Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie mam akcji wiec nie jeste w kursie. Juz wiem dzis ,ze trzymanie Talexu tak dlugo bylo bledem."Nie przywiazuj sie emocjonalnie do walora"-GRAHAM.
Dzieki odwadze pozbylem sie w dobrym czasie i odrobilem strtay w 70 % z 2007/2008
Milleniumm to rewelka byla:))))))))) -Zastowalem zasade : bez banow nie ma hossy.
Trion tez mi ladnie odjechał:)))) Teraz Stalek i Trakcja.KGHM za malo mialem:(((
A propos ,nie spodziewam sie dobrych wynikow.Wiem tez ,ze reakcja rynku bedzie spowolniona,wiec nawet jesli sie nie wstrzele to zawsze moge dokupi after .
Jakie sa Twoje szczunki?