~Elle

Przychody roczne moga przekroczyć 50 mln raczej orzekrocza znacznie Unikatowy robot URSA Wyłączność na OpenCast Wydaje mi się ze to bedzie bliżej 100 mln co moze dać 40 zl na akcje Teraz będą pojawiać sie dziesiątki komentarzy zniechecajacych. Ttzeba wytrzymać kupic odłożyć zapomnieć i sprzedać moze za rok Bo akcji w wolnym obrocie jest moze 300 moze 400 tys. Jakby pojawila sie informacja ze WKM Limited zwiększa udzial co jest przeciez mozliwe to bylby hit. Ja sam w to nie wierzę ale to teoretycznie mozliwe Dodatkowo po raporcie za 4Q maly zakup przez Prezesa....rynek by oszalał....no ale zobaczyny Mnie nie interesuje 100 procent zysku tylko 1.000 Interesuje mnie rozwoj firmy której przez mądre zakupy stałem sie częścią

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.