Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
- Na czym polega model biznesowy tej firmy?
Tego nie wie nikt. Ostatnio bardziej na druku akcji niż na sprzedaży produktów.- Ile razy było "mamy" a okazywało się to, co się okazywało?
Naliczyłem lekko 6.- Jakie umowy z ostatnich lat podpisane przez spółkę są obecnie realizowane?
Żadne.- Co z molekułą, o której była mowa około dwa lata temu?
Nic.- Czy były opóźnienia względem PIERWOTNYCH terminów zakończenia zakładu i centrum B+R?
Zgodnie z przyznanym dofinansowaniem obiekty miały być gotowe w 2022 roku.- Dlaczego prezes Mieczysław odszedł skoro jest dobrze?
Odszedł czy go zwolnili?- Za co jest program motywacyjny? Rynek wycenia spółkę niżej niż kilka lat temu niesłusznie?
Za chciejstwo. Chcą sprzedać akcje i zarobić.- Czy o tym "chłonnym czasu procesie" wcześniej nie wiedziano? Tak samo, jak o konkurencji, o której też się nie wiedzieli, czy jak ?
Pewnie wiedzieli, ale potrzebowali opowiadać bajki.I gdzie napisałem, że będzie upadłość?
To ja napisałem, że moim zdaniem upadłość jest bardzo prawdopodobna w tym roku.