Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pitolący o tym że TDJ może sobie nagle zechcieć budować linię produkcyjną do zbrojeniówki są po prostu niekompetentnymi nieudacznikami i siewcami paniki + plot śmiesznych... Trzeba lata się starać o certyfikaty produkcyjne i technologiczne... Trzeba mieć historię produkcji zaawansowanych sprzętów itd. a nie że ja chcę i sobie ze sklepu kupuję linię produkcyjną i za miesiąc zaczynam rakiety produkować i drony i jeszcze czołgi bo mi trochę czekolady zostało ze świąt... Dlatego PGZ ma list intencyjny z GRENEVIA bo tu mogą od ręki produkować elementy do podwozi pojazdów bojowych jak sami to określili a TDJ to by musiało w dzisiejszych warunkach przejąć jakiegoś producenta uzbrojenia a w tej sytuacji to za byle co by musieli z 2 mld PLN zapłacić to i w tej sytuacji GRENEVIA by miała już dużo gotówki i w każdej chwili możliwość zadłużenia się na to dużego i tyle w kwestii bajań o TDJ zbrojeniowym... Pozdrawiam niepitolących a do rzeczy myślących i postujących :)