Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nigdy nie namawiam na kupno lub sprzedaż tylko podaje fakty a czy ktoś kupi to jego sprawa nie jestem alfa i omega bo sam popełniłem dużo błędów np. Bioton, Getinbank, ponadto często sprzedawałem akcje po wzroście 10-20% a dalej rosły np. Lubawa, Tauron itp. ale jestem na giełdzie ponad 30 lat i dużo widziałem. Dlatego moje zdanie jest sprawą prywatną a każdy ma swój rozum. Wiem tylko że jest potencjał na spółkach które mogą zarobić na na inwestycjach drogowych i kolejowych odwrotnie do spółek informatycznych.