Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zabawa - z całym szacunkiem, ale twój portfel przypomina trochę mój jak zaczynałem giełdę. Na zasadzie rzucę w ścianę i zobaczymy co się przyklei. Podejrzewam, że w 80% skończysz ze stratą. może te 20% pozwoli Ci się odkuć. Najbardziej perspektywiczne masz tam TSG i GOP, reszty bym nie ruszał. CiG ma już swój cykl życia na giełdzie, więc to osobna historia. Tam to kupuje się po premierze w dołku i czeka na 200-300% zysku pod premierę, bo rudy zawsze nawinie makaron na uszy. Najlepszy moment na zakupy już był, no ale po tej korekcie znowu zrobiło się w miarę ok. A do CFG mam sentyment, bo to była moja pierwsza spółka kupiona na giełdzie i jednocześnie pierwsza strata:D
A co do GOP, to trochę już jednak przesadzają z tym łataniem. Mam nadzieję, ze to już ich ostatni Major Patch przed właściwą premierą albo wydadzą go razem z premierą pełnej wersji. Na ten moment nawet nie napisali co w nim będzie. Z drugiej strony jak przeciągną to dłużej, to może uda się uciec z MG bez strat i przerzucić część środków tutaj.
No zobaczymy jak to wyjdzie, tak czy siak tutaj się nie martwię że wyjdę na plus, pytanie tylko kiedy to będzie. Na Artifex też mnie nieźle męczyli - spadki prawie przez cały poprzedni rok, ale na szczęście przeszli już na nieco wyższe poziomy. Tutaj też liczę na jakiś ruch jak się pojawi info o dacie pełnej premiery.