Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja tez kupowałem drozej ale też dokupiłem pare tysiecy po 3.50. To jest spółka na dłuższą perspektywę czasowa. Co do jednego jestem pewien. Porównaj sytuacje ekonomiczna spolki I jej wycenę oraz perspektywy jak wchodzili na giełdę w 2019 oraz obecnie. Jestem absolutnie osobiście przekonany tak jak i co mozna wywnioskować z raportu z grudnia i sam Prezes ze pozytywne informacje znajdą odzwierciedlenie w kursie. Jak to bylo ? Znaczące zwiększenie wyceny instrumentów? Cos takiego pojawiło sie w raporcie z grudnia chyba. Z tym kursem 100 zl to by było pięknie. Ale to jest możliwe Obserwuj najbliższe sesje to pouczające będzie