Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przeskoczenie CDR w kapitalizacja to już daleko idąca fantasmagoria i to się raczej nigdy nie wydarzy. Do AI już jakiś czas temu wsunąłem podobną teorie i wydaje mi się ona wielce prawdopodobna choć dowodów brak. Do OKI nie chodzi mi o to żeby wracać do czegoś co było i nie działało czyli podawanie daty premiery pół roku do przodu i trzykrotne jej przekładanie. Chodzi mi bardziej o komunikację w stylu ROAD. Widać że u nich coś się dzieje, prace idą do przodu, że spółka żyje. Nasza perełka wygląda trochę jak zombi cisza jak makiem zasiał.