~KEMOT

PISAŁEŚ COŚ O SĄDOWYCH SUKCESACH RADY PAE ...I MOICH NIEPOWODZENIACH ..NA TLE ICH SUKCESÓW

.. Z TEGO CO WIEM ....NIGDY NIE CHWALIŁEM SIĘ SWOIMI SĄDOWYMI SUKCESAMI ....ANI NIE INFORMOWAŁEM ŻE TAKOWE PROWADZĘ ..... A WIĘC TRUDNO TU MÓWIĆ O NIEPOWODZENIACH .

.. JA ZAJMUJĘ SIĘ ZUPEŁNIE INNYMI SPRAWAMI .... TZN ... NAGŁAŚNIANIEM AFERY ELEKTRIMU

... NATOMIAST STWIERDZAM JASNO I WYRAŻNIE ... SĄDOWE UNIEMOŻLIWIENIE EMISJI AKCJI ELEKTRIMU PO 1,01 ZŁ .....JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE PRYWATNYM DZIEŁEM PIOTRA L ... A NIE ŻADNEJ RADY PAE

..... RÓWNIEŻ NIE ZNAM ŻADNYCH SUKCESÓW RADY PAE W MATERII PRZWRÓCENIA ELEKTRIMOWI CHOCIAŻBY UŁAMKOWEJ CZĘŚCI UTRACONEGO MAJĄTKU ... TZN. PORTU PRASKIEGO , AKTYWÓW ZE PAK ,AKCJI POLKOMTELA/ CYFROWEGO POLSATU CZY TEŻ WIELOMILIARDOWEGO ZYSKU PTC ...

... TAKŻE PROSZĘ NIE ROBIĆ AKCJONARIUSZOM WODY Z MÓZGU .

NATOMIAST ZNAM OSOBY KTÓRE INTENSYWNIE ZAJMUJĄ SIĘ OSKARŻANIEM SOLORZÓW ...W SĄDZIE ....O DZIAŁANIE NA SZKODĘ SPÓŁKI ELEKTRIM ... GŁÓWNIE NA PODSTAWIE ART 296 K.K.

...OSOBY TE UZNAŁY .... ŻE DZIAŁANIA RADY PAE ....ZA DALECE NIEWYSTARCZAJĄCE W TEJ MATERII ...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.