Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
a Ty umiesz czytać? ;-)
próbujesz podważyć mój komentarz porównując wyniki kwartalne 2025 r. z grudniem 2024 r., natomiast ja pisze o wynikach rocznych, które z roku na rok są lepsze.
rok 2025 może przełamać powyższy schemat ale w 2025 roku były różne nieprzewidziane zdarzenia, które mogły mieć wpływ na sprzedaż, jak i nakłady finansowe poniesione przez spółkę w związku z jej rozwojem.
więc albo udajesz głupiego albo... ;-)
to tak jak gdyby przekreślić sportowca, który od kilku lat osiąga to coraz lepsze wyniki tylko dlatego, że ostatni sezon (rok miał słabszy niż poprzednio).
skoro piszesz o upadłości i inne to zakładam, że chroniąc swój interes i środki JUŻ SPRZEDAŁEŚ AKCJE. a jeśli tak... nie wiem co tu robisz...dobra wróżka inwestuszka chcąca uchronić innych "nieświadomych inwestorów" przed złym synthaversem? ;-)