Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Do połowy lutego będzie decyzja FDA, jak się katastrofa nie wydarzy to będzie ona pozytywna. Potem mamy dwa i pół miesiąca do ujawnienia szczegółów listu intencyjnego z pierwszym potencjalnym partnerem transakcji. Podobno dwa inne podmioty są w grze, dlatego spółka zrobi wszystko, by wynegocjować jak największą kwotę za Cool Cryo. Obecna kapitalizacja spółki to dolne widełki kwoty za jaką mogą puścić cool Cryo. Jeśli FDA nam tutaj nie sprawi psikusa, to czeka nas bardzo ciekawy czas na spółce do momentu ujawnienia kwoty za sprzedaż. Mam spółkę w portfelu od 2020 roku, przetrwałem stratę ponad 60% i jeszcze trochę akcji dokupiłem po drodze. Nie sprzedaje akcji, wierzę że dowiozą i może to być ta życiowa szansa na najlepszy trade na gpw. Porażki się już nauczyłem przełykać, więc jak coś nie wyjdzie no to trudno :D Na pewno nie wyobrażam sobie teraz puścić papier a potem mieć żal, że nie wytrzymałem ciśnienia i zrealizowałem zyski za wcześnie. Plan inwestycyjny był wybitnie długoterminowy, dlatego trzymam się go mocno. Pozdrawiam wszystkich longtermowców!