~qqqww

nie wiem chłopie jak do takiego betonu można cokolwiek pisać ...

Ten błazen jak mnie nazywasz jako nieliczny trafnie prognozował kurs akcji. Ten błazen wyśmiewał każdego kto wypisywał brednie o pompach i rakietach. Ten błazen uratował chociaż kilka osób przed takimi zaganiaczami na bajki jak ty.

Boże ile razy trzeba takim jak ty powtarzać w kółko? nie potrzebuje żadnego i niczyjego zaufania do niczego. Tacy ludzie jak ty, nie znają wszystkich możliwość prawnych, więc uświadamiałem ludzi - tak samo jak uświadamiałem i przestrzegałem przed spadkami.

Chłopie, co kilka dni będziecie biadolić i lamentować na forum ... a co z shedule1 i tak w kółko. Trzeba było zwołać wza i zapytać o to prezesa i tyle w temacie! Do tego nie trzeba niczyjego zaufania, żadnego przywódcy itp. Tu chodzi tylko o poparcie zwołania wza ! a nie poparcie człowieka !!!! na wza sam przyjeżdżasz i sam siebie reprezentujesz, nie musisz nikogo ustanawiać pełnomocnikiem !!!!!!! Człowieku ogarnij się! nie masz o niczym pojęcia a masz najwięcej do powiedzenia i będziesz wypisywał brednie żeby udowadniać, że ty w czymś masz rację a ktoś nie ... dramat.

Kolejna sprawa, napisać coś oczywistego, co wynika z faktów jak to, że premiery dds2 na konsole nie będzie w przeciągu 1-2miesiąca ! bo to wynika z faktów!!! nie ma daty premiery nie ma premiery !!!!! będzie data np. jutro to premiera zapewne za 1-2 miesiąca !!!!! takie są logiczne fakty !!!!
Ale nie, wy dostajecie od razu białej gorączki ! bo jak można pisać, że premiery nie będzie na dniach ! no jak tak można ! o nie ! my na to nie pozwolimy - będziemy pisali, że premiera będzie do 2 miesięcy! na przekór mu bo on napisał (według mnie nieprawdę) to ja też mam prawo pisać brednie ....
Jesteś prymitywny, brak ci umiejętności logicznego myślenia .... trzeba takim jak ty, wszystko tłumaczyć i udowadniać, tylko po co?
Dalej sie użalajcie na forum, zamiast coś zrobić.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.