ptak1234

Dnia 2026-01-31 o godz. 05:56 ~Pepe napisał(a):
> Dnia 2026-01-30 o godz. 15:11 ~tor napisał(a):
> > ...... nawet lipna szkole im stworzono /Humanum / a ....
>
> To ty nie wiesz że obecni miłościwie nam panującym też te szkoły pokończyli!!!!!
> Sprzedawać za 1/3 wartości w wezwaniu po 8,35 sam przypieczętowałes tą cenę i wezwanie jako akceptowalne i dopuszczalne biorąc w nim udział
> Żenada a teraz piszę o haniebnym wezwaniu - pewnie nie miałeś vo do garnka włożyć i musiałeś a może to ty byłeś tym co "przychodził i prosił"?
>

Pepciu ,bo to było haniebne wezwanie ,gdyby nie Pan Jan to Orlen b wycofałby akcje z GPW i np taki Tor miałby pieniądze zamrożone przez kilka lat . Szczęście miał ,że po wezwani akcje spadły i mógł sobie odkupić i dokupywać teraz liczyć sowite zyski .Ja też jak zacząłem kupować akcje spółek energetycznych które za waszych rządów szorowały po dnie, kupiłem Energę po 8zł ale ją sprzedałem bo Enea była wtedy po 5,5 zł a Tauron po 1zł . Później wszystko zainwestowałem w Energę po postach niektórych ludzi na forum, za co im dziękuję .

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.