Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja na Kursk? Ja kupiłem pod darkmoon te 6-7 lat temu. Obiecałem sobie że poczekam te dwa lata. Później okazało się się nic nie robili i zrobiło się 7 lat Dopiero jak znaleźli wydawcę to pewnie za kasę od nich zaczęli kończyć to coś. Tyle dobrze że udało mi się wyjść bez straty. Przed premierą oddałem powyżej 2 a dzień przed po 1.8 chyba. Dzień po 1.5-1.6 a jak było widać że totalna klapa to 1.3 i 1.25~ resztę Totalna porażka W międzyczasie wymyślił strategy forge, space Fox itd no ogólnie żenada spółka