Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
HAHAHAHAHA
Jesteście śmieszni i żałośni zarazem! Myślicie że taką historyjką o biurze maklerskim na jakimś tam forum witryny bankier.pl nakłonicie do zakupu MOJ'a rzeszę inwestorów których zakupy spowodują ponowny odpał na okolice 5 zł ?! DEBILE Z WAS! A te fałszywe głupoty które wypisujecie by nagonić innych na zakup są gówno warte!
Weszliście w tą spółkę wysoko na pograniczu 5zł a teraz żalicie się i sracie na forum by wcisnąć innym kit i pocieszać siebie nawzajem ! so pathetic...
P.S Jestem ubrany w 1000 akcji po cenie 4,94zł i mam tego świadomość że popełniłem głupstwo wchodząc na górce. Jestem nieźle wkurwiony i w przeciwieństwie do tych wszystkich optymistycznie nastawionych i wzajemnie nakręcających się i pocieszających leszczy, piszę jak jest i jakie są realia. Będzie odpał - sprzedam w mgnieniu oka i odetchnę z ulgą. Nie będzie odpału - wyłożę na to lache i nie tknę akcji przez najbliższe półrocze.. thanks for the attention lamusy.. ; /