Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W sumie to zarząd jest ale jednoosobowy tj Michał Butchner. Jest nowa stronka na necie niezależna od "starego" vf factory games https://vrfactory.pl/ na której jasno stoi, że firma szuka. Możliwy jest nawet mariaż z inną spółką czy coś. Nie rozumiem jednego, załadowani jesteście w akcje i jiż teraz dziś chcecie wszystkiego i najlepiej żeby wytrzeliło na 50zł akcja w dwa dni. Przyjdzie taki czas, że albo każdy zgarnie swoje, albo wszyscy pójdziemy z torbami. Ja jak stracę co wsadziłem to w sumie obojętne. Więcej w życiu wydałem na totka, a nie wygrałem nic