Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tacy inwestorzy!!! Chcą żeby rosło nic nie kupując !!!! Żeby rosło wystarczy kilka osób żeby zrobiło większe zakupy i już by było … oczywiście wiem jaka będzie riposta …to czemu nie kupujesz … bo jestem obkupiony i już brak środków !!! Ale jeżeli tylko odblokuje większy kapitał to z pewnością dokupię sporo i na pewno nie będę czekał na niżej …. Więc będziecie mieli okazję sprzedać ale na razie sam muszę czekać choć wiem że są tu ludzie z kapitałem i brak z ich strony działania na tej spółce jest dla mnie nie zrozumiały … taka spółka w takim czasie i nie korzystać z tego że można ją rozpalić do czerwoności to jest nie zrozumiałe