Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
żeby ktoś musiał jeść to ktoś musi inny być zjedzony HA HA HA, a tak poważnie to po jaki diabeł kupowałes na górce? ja inwestuje już od jakiegos czasu i na poczatku tez miałem gorąca głowę i kupowałem akcje po odpale i życie mnie nauczyło szybko!! że takich akcji się nie tyka!! jak jest taki odpał to juz za późno i nie trzeba brać pochopnie bo zawsze można kupic taniej tylko trzeba poczekać;). a nie patrz na chemosa czy skoka bo tam spekuła się dorwała i sztucznie wywindowali kurs dzis juz zostali pokarani na skoku a to dlatego ze tam jest 4 miliony ff i ktos wreszczie puscił zwieracze i poszło jak lawina w przypadku chemosa jest lepiej bo tam tylko 1 milion akcji jest więc trudniej o taka akcje ale predzej czy później i tam uwalą bo ktos zadowoli sie zyskiem i lawina też pójdzie. W Twoim przypadku wiem że byłeś nakręcony tym że łatwo się obecnie na gpw zarabia i nic w tym dziwnego bo każdy chce łatwo zarobic ;) natomiast o strategii gry musisz sam zadecydować tu moze byc wszystko bo ff też jest 4 miliony tylko ze obecna cena jest wartościa księgowa spółki więc tyle jest warta ale ci co kupowali po 2,5 moga być zadowoleni zyskiem i sprzedać po 4 wtedy zjedziecie w okolice 3 z hakiem tylko jakim ;) I TU MOJA RADA NIE SŁUCHAJ NAGANIACZY NA ŻADNYM FORUM PRZECZYTAJ RAPORTY CZY CHOĆBY sprawdż c/wk spółki bo inaczej jak będziesz polegał na tym to szybko stracisz swoje pieniądze!!!! I TU MOJA RADA JAK JUŻ WIDZISZ ODPAŁ TO NIE ŁADUJ SIĘ BO ZAWSZE JAKAŚ INNA OKAZJA BĘDZIE!!!! JAK NIE TA TO INNA!!
PS jest wiele niedocenionych spółek na naszej giełdzie jak jesteś nowym inwestorem trzeba było na wigu20 grać i popatrz tylko że np BZWBK mogłeś kupić na początku miesiąca za 88zł a dziś 124 ładny zysk nie? ale tam odpałów nie bylo więc po co obserwować ;)
POZDRAWIAM