Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Drogi "corey", moje pytanie nie było ani ad hock ani bez sensu. Ma i to wielkie znaczenie czego dotyczyło to zapytanie. Czy chodziło Ci o możłiwość postawienia mobilnego szpitala w Koziej Wsi, z całym szacunkiem dla tejże miejscowości k. Włoszczowej, czy może jesteś deweloperem budującym osiedle 50 domków jednorodzinnych i poszukujesz rozwiązania z magazynami energii, a może chcesz kupić po prostu 10 sadzonek Miskanta olbrzymiego i szukasz najniższej ceny. Jak widzisz......, ma to znaczenie. Ja, gdy kupowałem u nich sadzonki Paulowni, to bez problemu dodzwoniłem się do Pana Arkuszewskiego, tak - tego Arkuszewskiego, który jest Wiceprezesem Zarządu i który dokładnie wyłuszczył mi wszystkie etapy i wymagania prawidłowego zasadzenia tychże sadzonek. Dodam, iż same sadzonki po opłaceniu dotarły bardzo szybko i były w świetnej kondycji. I UWAGA! Wszystkie się pięknie przyjęły.
I życzę Ci i wszystkim inwestorom Biomassy, a przede wszystkim samemu sobie, żeby zyski z posiadania akcji BEP rosły tak szybko i wysoko jak ich sadzonki Paulowni :=] , a drzewo, uwierz mi rośnie naprawdę wysokie!