Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Takie bajki to dziś w przedszkolu możesz opowiadać dziecią.
Ja też coś podobnego mogę wymyśleć ale tak samo jak ty nie mam dowodów: Wiesz czemu obajtek dał tylko 8,35 w 2020 żeby nie tłuczyć pomorza bo te wszystkie 25 mln akcji miało pomorze, przedsiębiorcy i politycy. Nie chciał kończyć przejęcia bo by ułuczył całą pomorską śmietankę za pieniądze Orlenu na lata. A teraz tym pomorskim politykom nie spieszy się z rozwiązaniem tematu po zmianie władzy bo jaką pieniądze z kontraktów z Energą i lepiej na tym zarabiaja niż na akcjach. Pieniadze płyną szeroką drogą do lokalnych biznesmenow i politykow, oto całą spada.