Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ja też nie zapomnę bo to nie był nieudany biznes tylko złodzistwo i qurestwo… i pewnie kilkadziesiąt osób z PAM również nie zapomni.
pytaj Legrena z Korkim to im przypadł „zaszczyt” wyruch...ania akcjonariuszy poprzez wyprowadzenie wszystkich aktywów i utopienia Petrola, to oni przelali miliard sześćset milionów pln (około 400 milinów dolarów ) z ORI do Kazachstanu i kasa zniknęła) to były pieniądze na odwierty których nigdy nie wykonano.
Mnie tylko dziwi że bidulek Krauze „umył rączki” i siedzi cichutko jak gdyby nigdy nic. Chłop ma już 70 na karku i nie chce odkupić swoich win pomagając nam sprzedać LAS, woli żebśmy go przeklinali i złorzeczyli, ale skoro tak woli to jak odejdzie na tamten świat to może trzeba przygotowac jakieś transparenty na pożegnanie???, niech rodzina i przyjaciele wiedzą jaki z niego był biznesmen na ludzkiej krzywdzie i ile ludzi okradł i doprowadził do ruiny, nie mówiąc o szkodach zdrowotnych. A do tych dwóch pseudo top managerów mam nadzieję karma wróci jeśli prokuratura się nimi wcześniej nie zajmie. Oni myslą ze jak sad przyklepie im upadłość to bedzie po sprawie i my to tak zostawimy...