Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Rzeczywiście biorąc pod uwagę ulgę podatkową jaką otrzymali, generowane przychody/zyski, podatek cukrowy na którym zapewne zyskają, kaucje na butelki (Ich nie obowiązujące), też bym tak 0,8 zł mniej więcej dał, jednak nie widzę szans na to żeby po zmodernizowaniu zakładu jeszcze miało się zrobić razy 2 na kursie, to już za dużo jak dla mnie, przynajmniej w najbliższej przyszłości... "chyba że" temat suplementów dla wojska o których wspominał p. Marcin na ostatnim czacie inwestorskim, który jak dla mnie jest mega ciekawy i perspektywiczny, rzeczywiście zainteresowałby Wojsko Polskie, bądź jakiegoś innego państwa. Mogłoby to ładnie wyniki i kurs wystrzlić do góry, oraz poprawić płynność na spółce, bo kapitał inwestujący w "zbrojeniówkę" mógłby zacząć wtedy zerkać też na Excellence jako poniękąd powiązany z branżą.
P.S. sorka za powtarzanie się, coś nie mogłem zebrać myśli