Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Delikatnie wskazywałem że to idzie kontrola biletów. Widać to było po wykresie. To była ostatnia szansa na odkupienie akcji przez tych którzy oddawali wcześniej po 13-13,50zł i niżej, z tymże już odrobinę drożej. Kto się nie przełamał to już się raczej nie przełamie i nie pojedzie z nami. Trudno, przyjdą nowi. Obecność takich nicków jak Marek, Nowy, Bruno czy kozak i kilka innych oraz ich nadaktywność też nie była przypadkowa. Doskonale widzieli to samo na wykresie. Jedyne nowum to to jawne doradzanie aby oddać tu i iść na konkretnie wskazaną inną Spółkę. Było też widać po zachowaniu na arkuszu że się bardzo śpieszą, a dzieła zniszczenia dokonała dzisiejsza świeczka D, która utworzyła podwójny młotek, sygnalizujące możliwość zmiany krótkoterminowego trendu spadkowego. W poniedziałek zielono, choć korków od szampana się nie spodziewam zobaczyć, bo to była jednak TYLKO formalność, ale... no właśnie - giełda jeszcze długie lata będzie wspominać jak to kiedyś na Medinice zrobili kontrolę biletów pod brak wiary że Prezes złoży najważniejsze w swoim życiu uzupełnienie dokumentów do FDA. Niesamowita akcja. Równocześnie myślę że tą FORMALNOŚCIĄ Prezes ostatecznie przełamał tą psychologiczną barierę u inwestorów i zrzucił "łatkę", że nigdy nie dowozi na czas. Cieszy mnie to osobiście tym bardziej, że zrobione to zostało w ciszy, bez zbędnego szumu i informowania po drodze o rzeczach nieważnych.
Pozostaje pogratulować Prezesowi i Spółce i życzyć kolejnych kroków w realizacji wspólnych marzeń. Spokojnej nocy i udanego weekendu wszystkim.
P.S. Wątek tylko dla zarejestrowanych co może zniechęci trochę paskudników pokroju Marka czy tym podobnych do zabierania głupio głosu.