Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
zależy co kto lubi. Jeśli nie lubisz ryzykownych spółek, to po co się wypowiadasz?Cały dowcip polega na tym, że nie sztuka powiedzieć "trzeba było kupić KGHM jak było na dole" tylko przewidzieć co będzie w przyszłości. Na gadaniu o przeszłości jeszcze nikt nie zarobił. Jeśli chodzi o dzień dzisiejszy, to KGHM jest akurat niezbyt dobrą inwestycją, bo jest na górce:)
Wracając do przyszłości: nie spodziewałem się takiego spadku na KHS, myślałem że max zejdzie do 30 gr. Cóż myliłem się:) Sprzedawajcie dalej.......