Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
AVE! Dzięki, za troskę, idzie mi b. dobrze jak na matematyka i szachistę przystało. Napisałem własny silnik szachowy: fb.com/ext00/posts/pfbid02NfwbmB7WCAb2zbgq7shhsXddBCCvcysEvntAtH7LKKWsN5KNsbsWtifRo81s59hZl https://github.com/wesmar/Chess prawdopodobnie tej klasy najmniejszy i najszybszy na świecie o potężnej mocy. Skoro mnie ogrywa w 80% już na poziomie 3 wiadomym jest, że strategie krachu na MBR będę wykonywał przy pomocy kodu i botów. Do zobaczenia w piekle, w przyszłym roku kończymy formalnie w pkpc :) --- Z ukłonami - Jacek