Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiesz, wbrew pozorom wszystkie spostrzeżenia Twoje, innych są bardzo cenne, po prostu to jest rynek, sam się zastanawiałem co będzie dalej jak kurs nagle runął po artykule, a potem powtórka na 110.00. Pytanie obecnie jest takie, na ile wszystko co złe dla spółki się wypaliło, oczywiście oprócz w dalszym ciągu Shortow którzy mają ponad 9 mln.akcji, bo spółka/własciciel widać że wyciągnęła wnioski i ostatnie ruchy plus nieoczekiwana pogoda dają,,kopa" na wzrost, na ile to zostanie mądrze rozegrane przez zarzad i głównych akcjonariuszy, a na ile Shorty które dysponują możliwościami,,zmierza" się w tym miesiącu bo widać że walka będzie o kwestie utrzymania spółki w MSCI a to ostatni dwa tygodnie stycznia i cena powinna być conajmniej powyżej 137- 140 pln, bo inaczej shorty odkupić qkcje po wyjściu spółki z MSCI to zobaczymy. Ja jestem pół na pół obecnie i wejdę w tą rozgrywkę sporym kapitałem i sporym portfelem. Zobqczymy jaki będzie finał. Szacun i dla Wszytskich sukcesów I Zdrówka.