Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dzięki
Bardziej chodziło mi o spółki fundamentalnie dobre, ciężko przejrzeć wszystkie, trochę ich jest.
Kursów nie potrzebuję, inwestuję od 2004 r i na giełdzie przeżyłem już chyba wszystko, od totalnych wtop i bankructw po wzrosty >1000%.
Jeśli chodzi o akcje, to właśnie szukam spółek typu Exc, zdrowych a niedowartościowanych, to się sprawdza. Obecnie mam jeszcze Mfood, częściowo już zrealizowałem. Szukam na co przerzucić.