Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tylko strajk generalny uratuje Bogdankę przed bankructwem. Złodziejskie aneksy doprowadzą do bankructwa Bogdankę. Ceny dubbingowe śląskich kopalń nie pomagają ( dopłaty). Prezes mówi głośno, o nie równej konkurencji. Wyrównać szanse. 20 dni i Kozienice nie mają węgla. To jest tylko moja opinia. Co myślicie o tym ? Jest kilka możliwości.
1 Wykup przez SP akcji (wezwanie)
2 Dotacje jak zwał tak zwał ( rożna forma )
3 Zmiana aneksów na realne dla Bogdanki.
Jest 4 możliwość zadłużyć kopalnie i powolna likwidacja Ta czwarta opcja właśnie jest realizowana. ( Szkoda ).
Ktoś powie jest nowa Ustawa Górnicza . ile osób z niej skorzysta ? 10%? Co dalej ? 6tys ludzi na bruk ? Co z firmami które żyją z Bogdanki? Jeszcze jedno nic co napisałem się nie wydarzy. Myśląc logicznie ZZ są zbyt powiązane politycznie, aby zrobić coś co mogło by zaszkodzić Enea. Takie moje przemyślenia.